Targuri si manifestari

Calendarul evenimentelor - 2012

  • 16 - 18 martie - Targul Gradinarului
  • 22 - 23 martie - Targul Apicol de Primăvară Blaj/Sarbatoarea Mierii
  • 6 - 8 aprilie - Targ de Florii la Alba Iulia
  • 2 - 6 mai - Targul Agraria 2012 Cluj Napoca
  • 12 - 13 mai - Targul Gustos D’ Alba
  • 29 iunie - 1 iulie - Eveniment Terra Madre Balkans
  • 14 – 16 septembrie - Targul Apulum Agraria, ediţia a XXI-a
  • 20 - 22 septembrie - Participare la Festivalul Fructelor Miercurea Ciuc
  • 25 – 29 octombrie - Salonul international al gustului Torino - Italia
  • 31 octombrie – 4 noiembrie - Indagra Bucuresti - Romexpo

Asociatia Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice "Alba Transilvania", impreuna cu Asociatiile Judetene ale Crescatorilor de Bovine si Ovine din Alba, a deschis in luna decembrie, pe B-dul Revolutiei 1918, nr. 46, in zona Pietei Cetate, un magazin de produse agro-alimentare naturale unde veti gasi si produsele traditionale si ecologice atestate ale producatorilor nostri.

"La Bacanie" - Magazin de produse traditionale, ecologice si naturale

Va invitam la o degustare autentica de bucate traditionale romanesti, unde produsele noastre locale stau la loc de cinste printre celelalte bunatati atestate din Romania. La noi veti gasi in fiecare zi paine proaspata coapta pe vatra de la Rustiq, Rolopan sau Panipex, lapte natural crud si branzeturi proaspete, de la Ferma Moldovan de la Bucerdea Granoasa, casul de Loman si branza de burduf de la IF Candea "Cami" laptele, smantana si cascavalul de Cergau, telemeaua atestata traditional de oaie si vaca de la doamna Stanus Elena , vestitii virsli de la Sbuciumelea din Pianu si celelalte mezeluri si afumaturi de la Compil Motul din Vadu Motilor, mierea ecologica de la Stupina Biris si nu in ultimul rand turta dulce de la IF Opincariu  - alaturi de magiunul si celelalte dulceturi fara zahar de la Topoloveni, specialitatile din peste de la Doripesco, vinurile ecologice premiate de la Crama Francu, paste ecologice atestate de la Petras din Deva, casul afumat si branza in coaja de brad de la Fundata, toate bunatatile de la Ferma Ecologica Topa (ceaiuri, siropuri, dulceturi, branzeturi cu verdeata din lapte bio) si multe, multe altele...

Adresa noastra: B-dul Revolutiei 1918, nr. 46, Bl.A1 Ap.4 (statia Taxi - piata Cetate)

Telefon magazin: 0731 316 506

Orar magazin: Luni-Vineri 8 - 20, Sambata 8 - 18, Duminica 10 - 16

   

6-8 Aprilie 2012 - Targ de Florii, Targul National de Produse Traditionale si Ecologice - editia I, Alba Iulia

9-11 Decembrie 2011 - Targ de produse traditionale in incinta Alba Mall, unde puteti gasi nelipsitele bunatati traditionale de sezon.

1 Decembrie 2011 - Asociatia "Alba Transilvania" nu putea lipsi de la manifestarile de Ziua Nationala a Romaniei. In standurile special amenajate au fost prezenti producatorii de produse traditionale si ecologice care fac parte din Asociatia "Alba Transilvania". Acestia au prezentat din bunatatile traditionale locale: paine de casa batuta de coaja, mezeluri traditionale fara E-uri, branzeturi, turta dulce si halvita, miere si alte produse ale stupului, virsli si mititei, balmos si vin fiert.